Cimen Hotel - тур на 7 ночей для 2 дорослих

Туреччина / Аланія
4.1 / 5

Тури в Cimen Hotel

15.10.2019
16.10.2019
17.10.2019
18.10.2019
19.10.2019
20.10.2019
21.10.2019


дорослих дитина

Відправлення


5 ночей

Переліт у дві сторони:
Відправлення:
Повернення:

Інфоривція про багаж

В ціну не включкно вкрхню багажну полицю


дорослих дитина

Відправлення


5 ночей

Переліт у дві сторони:
Відправлення:
Повернення:

Інфоривція про багаж

В ціну не включкно вкрхню багажну полицю


дорослих дитина

Відправлення


5 ночей

Переліт у дві сторони:
Відправлення:
Повернення:

Інфоривція про багаж

В ціну не включкно вкрхню багажну полицю


дорослих дитина

Відправлення


5 ночей

Переліт у дві сторони:
Відправлення:
Повернення:

Інфоривція про багаж

В ціну не включкно вкрхню багажну полицю

Показати ще Приховати

На цю дату немає турів
Оберіть іншу дату відправлення, вище

Готель на карті

Опис готелю

Cimen Hotel

Це помешкання розташоване в 1 хвилині ходьби від пляжу Готель Cimen розташований безпосередньо навпроти громадського пляжу на березі Середземного моря. До послуг гостей номери з видом на море, відкритий басейн із шезлонгами, а також безкоштовний Wi-Fi на всій території готелю.

Усі номери готелю оснащені кондиціонером, телевізором і міні-баром. Кожен налічує балкон з видом на море та власну ванну кімнату з душем і феном.

У ресторані готелю за принципом "шведського столу" сервірують сніданок і вечерю з великим вибором закусок, основних страв та салатів.

На території готелю працює пральня та здійснюється обслуговування номерів. Для дітей передбачений дитячий басейн.

Відстань від готелю Cimen до аеропорту Анталії становить 130 км. За запитом та за додаткову плату надається послуга трансферу. 

Це помешкання пропонує найкраще співвідношення ціни й якості у Аланії! Порівняно з іншими помешканнями в місті, тут гості отримують більше за ті ж гроші.

Розгорнути

Переважно в даний тур входить:

  • Переліт в дві сторони

  • Трансфер

  • Страхування

  • Проживання

  • Харчування

Віза

Для в'їзду в країну, окрім закордонного паспорта, додаткових дозвільних документів не потрібно, за умови перебування в ній до 90 днів.

Не прийшов лист?

Перевірте коректність
вашого Email.